Digitális és ofszet nyomtatás:
Digitális és ofszet nyomdai technológiával egyaránt nyomtatunk. Ez lehetőséget ad arra, hogy kis és nagyobb mennyiségű terméket is házon belül állítsunk elő. Ez egy-két darabtól sok százezer példányszámig is terjedhet, így megspórolva időt, energiát és pénzt megrendelőink számára, hogy ne több helyen kelljen végeztetniük a termékek legyártását.

 

Mikor jó választás a digitális nyomtatás?
Gazdaságos megoldást kínál egy digitális nyomda kis cégek esetében. Vagy, ha a megrendelt darabszám nem éri a 2-300 darabos mennyiséget, például céges prospektus esetében.
Ha szinte azonnal kell a termék, vagy személyre szóló (perszonalizált) nyomdatermékekre van szüksége a megrendelőnek.

 

Mikor jó választás az ofszet nyomtatás?
Nagyobb példányszámú, nagy pontosságot igénylő feladatoknál mindenképpen ez a technológia a gazdaságos megoldás. Ugyan a gyártáshoz szükséges idő némileg hosszabb, mint a digitális nyomásnál, de a minőség kárpótol ezért a kis várakozásért.

 

Grafika tervezés és nyomdai előkészítés:
Munkatársaink reklámgrafika, különböző hirdetések, design, webdesign készítésében, plakátok, szórólapok, prospektusok tervezésében, nyomdai előkészítésében egyaránt otthon vannak. Kreativitás, pontosság, profizmus: ezek az alapvető elvárásaink magunkkal szemben. Reméljük Ön is elégedett lesz munkánkkal!

 

Nagy formátumú digitális nyomtatás, dekoráció, reklámeszköz gyártás:
Az emberi erőforrás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a technológiai fejlesztésekre is: így a digitális nyomtatás, táblanyomtatás és síknyomtatás egyaránt a legkorszerűbb gépekkel történik. A nyomtatás csak kis része tevékenységünknek. A fentiek mellett rendelkezünk marógéppel, mellyel színes és nem-színes plexiket, ongrofoam, alu- és szendvicslemezeket marunk, továbbá van plottergépünk is, mellyel átvilágítható és nem átvilágítható fóliákat vágunk. A Reklámtábla készítés terén is komoly referenciákat tudunk felmutatni, a nyomtatástól a villanyszerelésig mindent elvégzünk megrendelőink számára. Minden tevékenység Budapest területén történik, cégünk telephelyén.

 

Logisztika, raktározás:
Ügyfeleink kényelme érdekében Budapest területén több helyszínen is átvehetik megrendeléseiket, illetve kedvező tarifákkal vállaljuk a késztermék elszállítását vidékre is.
Raktárkapacitásunk lehetővé teszi ütemezett kiszállítások megvalósítását is.

 

Perszonalizálás, nagy számú levelek, csekkek, küldemények kezelése:
Speciális gépparkunkkal a nyomtatástól kezdve — akár a színes megszemélyesítésen és borítékoláson át a postára adásig — teljes körű levelezési szolgáltatást nyújt közszolgáltató és magáncégek számára egyaránt. Rövid időn belül vállaljuk, névre szólóan kitöltött számla, nyomtatvány és a hozzá kapcsolódó készpénz-átutalási megbízások elkészítését.